Rólunk

Szeretettel köszöntjük a Nagy Ablak Nyílászáró Bemutatóterem weboldalán!

Oldalunkat valószínűleg azért kereste föl, mert nyílászáró cseréjére, vagy árnyékolástechnikai termékek vásárlására készülődik. Ön, mint tudatos vásárló, döntése előtt tájékozódik: a piacon fellelhető, gombamód elszaporodó kínálatdömpingből szeretné kiszűrni azon ablak és ajtó kereskedőket, forgalmazókat akik termékükkel és szolgáltatásukkal elnyerhetik méltó bizalmát. Ennek érdekében kérem engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, vállalkozás, fa és műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok, garázskapuk, árnyékolástechnikai termékek (redőny,reluxa, napellenző, rovarháló, szalagfüggöny, stb) forgalmazásával és azzal kapcsolatos építőipari kivitelező tevékenységgel jelent meg 2004-ben Hajdúnánáson, hogy a város és vonzáskörzetében álljon leendő ügyfelei rendelkezésére. Eddig működésünk alatt bizonyítottuk, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségben megállják helyüket. Nyílászáró beszállítóink rajtunk keresztül biztosítják Önt, hogy a megvásárolt termékekben - szakszerű szerelés beépítés mellett - sokáig örömüket lelhetik.

Bemutatótermünkben megtekintheti széles kínálatunkat, majd igényei felmérése után segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb műszaki tartalmú és árú termékeket. Díjmentes felmérés szolgáltatásunkkal pontos, részletes ajánlatot készítünk Önnek.

Bemutatótermünk nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG:

9:00 - 12:00

14:00 - 17:00

SZOMBATON:

8:00 - 12:00-ig

Címünk: 4080 Hajdúnánás Mártirok u. 25

Keressen bennünket személyesen, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, e-mailben, vagy az oldalon található kapcsolat menüpont alkalmazásával.

Üzletünk a

hivatalos viszonteladó partnere.

Kérje ajánlatunkat a +36 20 326 4304  telefonszámon!

Egyeztessen velünk időpontot helyszíni felméréshez, beépítéshez, javításhoz.

Ajánlatkérés